Nyheder2017-12-04T12:19:44+00:00

Nyheder og arrangementer

Se hvad der sker på Furesøgård!

 

Husk at du altid kan se de seneste billeder på vores facebook side! Klik her!

Forældremøde på Furesøgård d. 10 maj

Forældremøde på Furesøgård 2023

Mandag d. 10. maj kl. 17:00- ca. 18:30

 

Vi inviterer til forældremøde. Se invitation. 

UK-Bakketur

UK-bakketur

 

Så der UK-tur! Se opslag og skynd jer at meld til!

Information om nyt IT-system

Information om nyt IT-system, kommende arrangementer mm.

Kære forældre

Arrangementer og sommerfest upcoming

Vi har i den kommende periode en del nye arrangementer, såvel som en kæmpe sommerfest vi rigtig gerne vil have jer og jeres børn til at deltage i. Se derfor vedlagte reklame for arrangementerne, og skynd jer at købe madbilletter til sommerfesten, så vi kan få de sidste ting på plads. I år vil der være endnu flere sjove forlystelser, masser af boder samt optræden fra vores børn og udefra bands, samt øl, vand, vin og vores madbuffet så billigt som vi kan gøre det.

Køb madbillet via Billetto ved at klikke på linket, eller scan QR koden på plakaten. 

Se sidste års sommerfest her: https://youtu.be/PoZxhCapwR0

Nyt IT-system

Vi har i den seneste tid været i proces med at flytte til et nyt IT-system, hvilket har givet nogle udfordringer. Vi forventer at det nye system vil give os nogle muligheder ift. iPortalen, men der er selvfølgelig lidt indkørings-vanskeligheder. Gennem det kommende år vil vi forhåbentligt udbygge brugen af det nye system i højere grad. I har alle sammen fået et nyt brugerlogin til systemet, så forhåbentligt kan i komme ind og tjekke at de fleste data står som de skal. Man må meget gerne tjekke at vi har korrekt email og telefonnummer på jer, så vi altid kan kontakte jer – både om arrangementer og nyheder, såvel som hvis jeres børn har brug for jer.

Parkering

For biler er der kun en vej ind på Furesøgård, hvilket giver en stor trængsel når mange nye forældre kører op ad vejen, og skaber trafikprop for hinanden. Vi vil også gerne passe på børnene på Furesøgård, og skabe en zone hvor man roligt kan bevæge sig rundt. Derfor henstiller vi til at forældre parkerer ude ved vejen, eller på Ellegården – men allerhelst ser vi at I aftaler med jeres børn hvordan de selv administrerer transport – om muligt. 😊

Nye børn 1. maj

Der har været en del rundvisninger for de nye børn der skal starte, og vi har været rundt og dele foldere ud mv. Vi har fået en masse indmeldelser, og de nye forældre har fået information i en separat mail om 1. maj start og hvordan det foregår for alle de nye. Interesserede kan se video fra sidste års modtagelse af nye børn: https://youtu.be/5qVYUMrNVoc

Forældremøde d. 10 maj

Som privat institution kan Furesøgård gøre mange lidt specielle ting, men det kræver vi har en forældrebestyrelse. Derfor er der forældremøde d. 10. maj med valg til bestyrelsen. Vi har en meget velfungerende bestyrelse og en god drift, og vi opfordrer derfor til at man tager kontakt til bestyrelsen hvis man vil høre lidt mere om hvordan det foregår. Dette sker på mail til bestyrelsen@furesoegaard.dk
Invitation til forældremødet kommer snarest.

Vilde Vulkaner

I år tager vi afsted med endnu flere end vi plejer, og har øget antallet af pladser fra 60 til 100. Derfor har vi stadig enkelte billetter tilbage til årets største børnefestival med 11.000 deltagende børn. Det er nu meget stille og roligt, og vi voksne er talrigt tilstede. Der er på nuværende tidspunkt 14 billetter tilbage, og vi åbner op for salget til 3. klasser også.

Arrangementer

Vi forsøger at holde alle forældre opdateret med et nyhedsbrev nogle gange om året, og lige aktuelt har vi følgende interessante ting på programmet. Vi er ligeledes tilstede på Facebook, Snapchat, Instagram

  • Huleåbning af Huleland – 20. april
  • Koncert – 21. april   (for alle børn og forældre, med kage og kaffe)
  • Stjerneløb – 25. april
  • Pyjamas-overnatning – 28. april
  • Nye børn – 1. maj
  • Forældremøde med valg til bestyrelsen – 10. maj
  • Bakketur for UK – 12. maj
  • Grillaften for alle børn – 23. maj
  • Konsol-aften 26. maj.

… og meget mere samt
SOMMERFESTEN 2023 d. 10. juni

 

Vi håber I nyder foråret der lige er på vej!

Mvh. Furesøgård Fritidsklub

Pyjamas Party

Overnatning Pyjamas

Så er der Pyjamas overnatning!

Se invitation for detaljer. 

Vilde vulkaner – billetter tilbage

Vilde Vulkaner - billetter tilbage

Vilde Vulkaner

I år har Furesøgård ekstra billetter til Vilde Vulkaner, så derfor har vi mulighed for at tilbyde jer nye 3 klasser en billet.

Vilde Vulkaner er en musik børnefestival, hvor der kommer 11.000 børn fra institutioner fra hele Danmark. Datoen er 28 juni til 30 juni.

Læs mere på Vildevulkaner.dk

Det koster 950 kr. at deltage og inkludere, transport, mad, indgang og overnatning. Derudover skal børnene have lommepenge med.

Tilmeldingen foregår på mobilepay nr. 111229, Husk at skrive barnets navn og klasse i bemærkninger.

Bemærk at der er begrænset antal billetter og Mobilepaynummeret lukker når der er udsolgt.

 

Hvis man har spørgsmål til ovenstående send en mail til peter@furesoegaard.dk

 

Hilsen

Vilde Vulkaner teamet

Musik-koncert

Musik-koncert

MUSIK-KONCERT
 
Nu er det igen blevet tid til Musikcafe på Furesøgård.
 
 

Sommerfest 2023 – Køb madbillet!

Go to Top