Børnenes Julefest

Tirsdag d. 12. december. kl. 14:00-18:00

BØRNENES JULEFROKOST
Tirsdag d. 12. december.

Vi inviterer alle børn til at deltage i årets største julefest for børnene på Furesøgård. Der er masser af god mad, aktiviteter og julehygge! 

 

Kære forældre

I må meget gerne tale med jeres barn, om at deltage i Børnenes Julefrokost. Især de nye 4. klasser ved måske ikke helt hvad det er, og vi forsøger at fange så mange som muligt. Vi har dog hvert år nogen der går hjem når de kommer på Furesøgård, fordi de finder ud af computerrummet er lukket eller lign. – og så er det nemmere at gå hjem. Det synes vi er rigtig ærgerligt! Andre ved ikke helt hvad de skal, eller at de sagtens kan komme på et hold, selvom de ikke er “meldt på” endnu. 

Så tal bare lidt med jeres barn derhjemme, og så håber vi at se så mange som muligt. 

Der vil være flæskesteg, kylling, and, sovs, kartofler, rødkål, brune kartofler mm. i køkkenet hvor der er dækket fint op. Der er masser af julelege ovre i stuehuset med et terningspil med fart over feltet og gang i den, og ude i poolrummet er der julebango for børn, hvor man kan vinde sjove gaver og slik osv. Man kan være med til det hele, eller blot det man gider, og man må også gerne gå når man vil, hvis man skal til sport etc. Så der er ingen undskyldninger 😀

 

Glædelig jul

Mvh. Personalet på Furesøgård