SE TILMELDTE:

HER

 

Selve Festivallen

Vilde Vulkaner er Danmarks største børnefestival. Første festival blev afholdt i 1995 med deltagelse af ca. 1100 gæster fra SFO’er og har været afholdt hvert år siden i den første uge af skolernes sommerferie. Vilde Vulkaner har nu deltagelse af mellem 10.000 – 12.000 gæster fra institutioner med børn i alderen 7-14 år

Vilde Vulkaner giver en mulighed for børn fra forskellige områder og fritidsklubber at mødes og interagere. Dette fremmer sociale forbindelser og venskaber på tværs af skole- og samfundsgrænser. Børnene fra Furesøgård føler sig som en del af et fællesskab og repræsenterer klubben som en enhed. Ved at deltage, giver det børnene mulighed for at skabe glade minder og positive oplevelser, som de kan dele med deres venner / veninder og senere se tilbage på med glæde.

Vilde Vulkaner tilbyder en bred vifte af sjove aktiviteter og underholdning, der giver børnene mulighed for at nyde deres fritid og slappe af. Det kan også tilskynde til at være fysisk aktiv og udendørs.

Dato for Vilde Vulkaner 2024

Onsdag d. 3. juli til fredag d. 5. juli
Vi sælger billetterne fra d. 8. november 2023.


Program

Se programmet på www.vildevulkaner.dk som bliver løbende opdateret.

 

Hvem kan deltage

Alle indmeldte børn på Furesøgård, dog må man MAX være 14 år.

Kommende 3 klasser har mulighed for at købe billet selvom de først er indmeldt 1. maj 2024, Tilmelding forgår på samme vilkår som indmeldte børn på Furesøgård.

Pris og Tilmelding

Det koster 1200 kr. at deltage. Dette inkluderer transport tur/retur. Forplejning under hele festivalen mm.

Tilmelding forgår ved at indbetale 800 kr. i depositum d. 8/11.

Vi har 100 pladser og disse vil blive tildelt i den rækkefølge indbetalingerne registreres.

Betalingen sker ved mobilepay 111229. Husk Navn klasse og skole i kommentarfeltet.

Resten af beløbet, 400 kr. indbetales 1 februar 2024

Tilmeldinger efter 1. februar indbetales 1200 kr.

Depositummet er tabt ved afbud efter 1. februar.

Det forventes at børnene har lommepenge med.

 

Overnatning:

3-5 kl. sover i fælles telte, drenge og piger blandet. Hvis ens barn ikke må sove sammen (drenge/piger), så giv os en melding om dette.

6-7 klasser (UK) sover i egne telte. Børnene skal selv aftale hvem man ligger i telt med. Hvis man ikke har egne telte, har Furesøgård 3 mands telte man kan låne.


Lommepenge:

Vilde Vulkaner står for at lave alle måltider til os, så vi kun skal koncentrere os om at have det sjovt.
Rundt på pladsen vil der være masser af boder, hvor der kan brændes lommepenge af. Her kan blandt meget andet købes mad/drikke, slik, popcorn osv. samt Vilde Vulkaner merchandise. Furesøgård anbefaler at man tager 200-300 kr. med i lommepenge.

 

VIGTIGT inden man køber billet

Tilmeldingen er bindene og man kan ikke få sit depositium retur i forbindelse med afbud efter 1. februar.

Overvej om dit barn er parat til at sove ude i to dage. Hvis man er i tvivl, så lad dit barn blive hjemme. Det giver rigtig meget uro i børnegruppen, hvis børn skal hjem i utide.

Man deltager fra onsdag til fredag, dvs. man kan ikke blive hentet, fordi man skal til sommerferieaktivitet og så komme igen om aftenen. Dog kan man god selv står fra transport onsdag, fredag, f.eks. hvis man kommer fra eller skal videre på ferie.

 

Yderligere information

Se mere i forældreinfo her på siden samt på www.vildevulkaner.dk