Herunder følger en kort beskrivelse af de forskellige tilladelser man giver samtykke til. 
Skriv til leder@furesoegaard.dk hvis der er tvivl. 

 

Køretilladelse

Må dit barn køre med pædagogerne i deres bil?
Det kunne for eksempel være til fodboldturnering i Allerød eller ved en tur til Bakken og lign.

 

Svømmetilladelse

Må dit barn svømme/bade under opsyn af de voksne?
Tilladelsen gælder når Furesøgård tager med børnene til en strand, sø, hav, og bader med børnene. Der vil være en voksen der holder øje med børnene fra kant/kyst. Furesøgård har pædagoger der har taget Bassinlivredderprøven.
Badning i Furesøgårds pool kræver ikke svømmetilladelse da vandet er meget lavt. Bassinet er overvåget af pædagoger der har taget bassinlivredderprøven, når der er børn i vandet.

 

Fototilladelse

Må dit barn optræde på billeder taget af Furesøgårds personale?
Til arrangementer, fester og i dagligdagen tages der billeder for at dokumentere det der foregår på Furesøgård. Billeder/video taget af børnene bliver vist internt på Furesøgård.
Fototilladelsen omfatter hvorvidt man er ok med at billeder/video bliver vist på vores Facebookside/Youtube.

Sejl- og kanotilladelse

Må dit barn sejle i kano under opsyn af personalet?

På Furesøgård har vi flere i personalet der er dygtige svømmere, tager bassinlivredderprøve årligt, og har mange års erfaring med kanosejlads. Børnene sejler som udgangspunkt med voksne, men med mulighed for selv at styre kano eller kajak, hvis vi vurderer de kan ift. kunnen og vejr-forhold. Der er altid en erfaren voksen sejler med i nærheden.

Furesøgård har udarbejdet en instruks som vi opererer efter når vi er i kanouge. Denne kan rekvireres via henvendelse til leder@furesoegaard.dk.