Genåbning

Mandag d. 11. maj kl. 13:00

 

Kære børn og forældre

 

Juhuu! Furesøgård åbner igen fra på mandag d. 11. maj. Vi har gjort klar til en masse udendørs aktiviteter på vores store dejlige område, og vi glæder os rigtig meget til at se børn på klubben igen!

 

Tre dage for 3. klasserne De første tre dage (11-13. maj) er der kun åbent for 3. klasserne.

Fra torsdag den 14. maj har vi også åbent for 4. og 5. klasse.

Vi vil gerne give de nye børn den bedst mulige modtagelse og har derfor besluttet, at 3. klasserne har Furesøgård for sig selv de første tre dage. På den måde er der tid til at lære klubbens område, voksne og regler at kende under mere rolige forhold end normalt.

Vi samarbejder med Furesø Kommune om den samlede genåbning af skoler og fritidstilbud, og vi kan desværre ikke åbne op for 6-10. klasse endnu. Vi glæder os, til det bliver muligt igen og forsøger i mellemtiden at holde kontakten med vores ældste børn og unge mennesker.

 

Vi har en god plan for genåbningen

Vores genåbning følger en plan, der sikrer, at det sker på en sundhedsforsvarlig måde. Vi har bl.a. opdelt Furesøgård i skolezoner og underzoner, så børnene opholder sig på klubben i samme grupper som på skolen. Du kan læse om dette og de øvrige løsninger, vi har fundet, i Furesøgård genåbningsplan, der er godkendt af kommunen (tryk på link)

 

Åbningstid og tilmelding

Vores åbningstid er indtil videre 13-15 for tilmeldte børn i 3-5. klasse med mulighed for nødpasning 15-17 efter de gældende regler. Tilmelding til nødpasning skal ske på mail til administration@furesoegaard.dk

Forældre til specialklasse børn, der har brug for at give en overlevering/ information, kan henvende sig til Furesøgård for at give deres børn den bedst mulige start.

 

De bedste hilsner fra alle på Furesøgård