Opstartsbrev til forældre til 1. maj børn

Kære forældre til 1. maj barn

Onsdag d. 1. maj starter jeres børn på Furesøgård, og vi glæder os meget til at se alle de nye ansigter. Næsten alle jeres børn har været på rundvisning, og kender lidt til Furesøgård – men der skal selvfølgelig mere hjælp til.

Vi har derfor planlagt en god modtagelse, hvor børnene bydes velkommen, hjælpes til at forstå vores indkrydsning og får taget billede. Personalet er klar i værkstederne og på udeområderne til at sørge for en god dag og introducere jeres børn til mulighederne.  

Furesøgård er et stort sted og de voksne er særligt opmærksomme på de nye børn, og at starten for nogle børn kan virke overvældende. Tal med dit barn om – at har de brug for hjælp, vejledning eller bliver utrygge – så gå til en voksen. Den gode modtagelse er vigtig for os, så skriv til os hvis dit barn ikke trives!

I den første tid vil den hvide info-tavle ved indgangen, vise aktiviteterne for dagen.

Vi bruger systemet EasyKom til alle aktiviteter, og I kan altid se hvad der sker her: à
www.furesøgård.dk/aktiviteter

Husk derfor at fylde penge på dit barns madkort, materialekort og aktivitetskonto.
Se vejledningen for mere info.

For børn fra Lyngholmskolen vil der være en følgevoksen – Stephanie, som vil stå klar de første to dage ved skolen, som følger børnene over til Furesøgård. Stephanie præsenterer sig selv i klasserne mandag d. 29.4, og fortæller om hvor man mødes.

Vores hjemmeside – www.furesøgård.dk – indeholder svar på næsten alle jeres spørgsmål, fx åbningstider, lukkedage, betaling for arrangementer og madkort, ind- og udmeldelser, personalet, osv. Hvis man alligevel ikke kan få svar på sit spørgsmål, så er man velkommen til at kontakte Henrik på leder@furesoegaard.dk, eller spørgsmål omhandlende ind og udmeldelse til Kjartan på administration@furesoegaard.dk.
Vi reklamerer primært ud via mail (så sørg for korrekt og opdateret email), men også via Facebook hvor I vil kunne se kommende arrangementer og se billeder fra afholdte fester, ture, osv.

Forældremødet med valg til bestyrelsen er den 7. maj – invitation og dagsorden følger.

Vi vedhæfter tidligere udsendte ”Furesøgård Information”.

Mvh. Furesøgård