Velkommen til Ole i Sporten

VELKOMMEN TIL OLE (I SPORTEN)
 
Så er Ole startet, og her har han lige en hilsen:
 
Tak for en fin velkomst i min første uge her på Furesøgård. Jeres unger har været åbne og nysgerrige og har taget godt i mod mig.
 
Jeg er uddannet pædagog og kommer fra en lignende stilling på en fritidsklub i Jyllinge, hvor jeg har arbejdet i 8 år. Jeg er vild med al slags sport og bevægelse, og forsøger at give denne glæde videre til de unge mennesker ved at præsentere dem for mange forskellige aktiviteter og udfordringer.
 
Sport og bevægelse er meget andet end hvad de forpligtende foreningsrammer kan tilbyde, og i fritidsklubben er der frie rammer til at gribe de aktiviteter som er sjove og spændende nu og her, og som ikke nødvendigvis fører til at man skal gå til en sport faste dage i ugen.
 
Så kig forbi “Sporten” på Furesøgård og få sved på panden og en masse sjov.
 
/Ole